Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Intim gyanta érzékeny bőrre....

Intim gyanta érzékeny bőrre. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Milyen gyantát vegyek (meleg, hideg)? Nagyon fáj? Nem lesznek utána ilyen piros pöttyök? Hallottam, hogy kell gyantaolaj is, azt hol lehet venni?

Köszi előre is a válaszokat.

(még seholsem gyantáztam soha... kicsit félek)

2010. jún. 24. 21:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"Kedves Kozmetikus" vagyok! Örülök, hogy sikerült! Bocsi, hogy nem a témához kapcsolódóan írtam, de kicsit szarul esett, hogy segíteni akartam, erre meg belémkötnek... :( De azért remélem a tanácsaim segítettek vmit! :)
2010. jún. 28. 09:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Én a másik vagyok:)!Azt hiszem,hogy én már bocsánatot kértem,mindenki máshogy dolgozik.Azt azért hozzáteszem,hogy nem én kezdtem,hogy nekem ki volt az oktatóm és stb.Engem már húzott le és küldött el a francba egy 14 éves lány akinek a szakmához még leheletnyi tudása sincs.Én tiszteletbe tartom a másik szakembert is,de lehet más a véleményem.Kedves Kérdező,tőled is bocsánat,hogy ez nálad zajlott le!!!
2010. jún. 28. 14:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Kozmetikus vagyok, aki segíteni próbált. Én is bocsi a stílus miatt... Tényleg akkor ne haragudj, mindenkinek igaza volt. Lényeg, hogy a kérdező túlélte a gyantát! :) Viszont a vitatársam figyelmébe ajánlok egy másik kérdést... :) Érdekel a véleménye... :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

2010. jún. 29. 08:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a lábamat is :-)) Hamar sikerült, köszönöm nektek! :-)))
2010. jún. 29. 13:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Ahogy olvasom te abbahagytad a szakmát különböző okok miatt.Én nem most kezdtem így van vendégköröm és több szalonom!A válság miatt senkinek nem könnyű,de én anno otthon kezdtem el és a tanulóidőm alatt gyüjtöttem annyi vendéget ami meg is maradt utánna is.Ez csak bővült,terjedsz szájról-szájra,ha jó vagy.Muszáj továbbképzésekre járni,nem elég az alap kozmetika.Ehhez a szakmához kitartás kell és hatalmas tudás.A multkor egy kérdés kapcsán megkeresett a hölgy,hogy most kezdi a sulit és segítenék-e?Igen,elvállaltam!Ha több kérdésed van írj email-t.
2010. jún. 30. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!