Szerintetek hogy hordjam a hajam? 16/F
Épp növesztem, sajnos pont abban az időszakban vagyok, amíg nem tudok vele mit kezdeni, próbálom így is a lehető legjobbat kihozni belőle.
1. kép (2 oldalra fésült): [link]
2. kép (hajráf): [link]
Kérem a sértő, off megjegyzéseket mellőzzétek, ha egyik sem tetszik (nyugi, nekem sem) rendben van, próbáljatok választani, melyik a kevésbé rossz.
Hihetetlen, hogy egyesek nem tudnak értelmezni egy ilyen egyszerű kérdést.
Az első jobbnak tűnik, de ha neked kényelmesebb a hajráf, akkor viseld nyugodtan úgy.
#10 vagyok
Ezért is írtam a környezet véleményét.
Egy új fazonú frizura vagy hajszín, vagy a hossz mindig nagyon megosztóvá teszi a környezetet, nehéz dolog ez. Kitartást:)
Én sokáig hajráfot használtam, én még nem kezdtem el középen elválasztani a hajam mikor még csak akkora volt mint neked. Habár nálad az első mód jobban áll, hordd úgy. Mindenképp ajánlom, hogy készíts fotókat a "fejlődésedről" mert még pár hónap múlva is eszedbe juthat, hogy soha a pcsába nem fog normálisan kinézni a hajad és le kéne vágni, ilyenkor jó ha látod a fejlődést. 11 hónap körül értem el azt a hosszúságot mikor már elkezdtem élvezni, mikor már kezdhettem vele valamit, és nem bántam meg lépten nyomon, hogy növesztem. Ha motiváció kell, akkor olvasgasd ezt: [link]
Szóval első mód.
Esetleg próbálkozhatsz bandanával, ha cikinek éreztem hajráffal utcára menni akkor hajpántot vagy bandanát tettem fel.
A középen elválasztott fizura akár nők, akár férfiak közül azoknak áll igazán jól, akinek viszonylag szabályos, szép, szimmetrikus, 'jól tagolt' arca van.
Az, h. melyik áll jobban, azt igazából arc nélkül nem lehet megítélni. (Ez nyilván nem provokálásnak írom, csak a tisztánlátás kedvéért.)
Szerintem is praktikus a hajráf, de azzal is számolnod kell, h. befülledhet alatta a hajad. Ha kimelegedős típus vagy, hűvösben (pl. tesi óra után) kifázhatnak a hajhagymáid, ha megizzadsz, mert nem tud megszáradni a fejbőröd. Ez kopaszodáshoz vezethet.
A oldalt elválasztott opciót nem írtad, pedig nem kizárt, h. az lehetne a befutó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!