Szerintetek hogy hordjam a hajam? 16/F
Figyelt kérdés
Épp növesztem, sajnos pont abban az időszakban vagyok, amíg nem tudok vele mit kezdeni, próbálom így is a lehető legjobbat kihozni belőle.
1. kép (2 oldalra fésült): [link]
2. kép (hajráf): [link]
Kérem a sértő, off megjegyzéseket mellőzzétek, ha egyik sem tetszik (nyugi, nekem sem) rendben van, próbáljatok választani, melyik a kevésbé rossz.
2018. okt. 24. 21:16
1/16 A kérdező kommentje:
Bocsi, a hajráfos képnél nem másolta ki a linket, ezért az első kép linkje van ott is. Itt a hajráfos: [link]
2018. okt. 24. 21:17
3/16 anonim válasza:
Az első nekem is jobban tetszik.
4/16 anonim válasza:
Mindkettő borzalom ilyen kislányon max de talán az 1 ha választani kell
6/16 anonim válasza:
Egyik se. Menj el egy fodrászhoz és csináltass valami 21. századi normális fiatalos frizurát, ami jól áll neked.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment a zöld! :)
#6 Mint mondtam, növesztem. Ez az ún. "awkward stage", nem tudok vele sok mindent csinálni, amíg meg nem nő rendesen.
2018. okt. 24. 22:13
9/16 anonim válasza:
Vágasd le, nem mindenkinek áll jó a hosszabb haj.
10/16 anonim válasza:
Ha növeszted akkor a hajráfos, de nem tudom mit szól a környezeted, ezt is vedd figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!