Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha fakó, sárgás árnyalatúra...

Ha fakó, sárgás árnyalatúra barnulok a napon, a szoli segít?

Figyelt kérdés
Alapból nincs szép bőrszínem, van egy kis sárgás beütése, de elég világos is. Egész nyáron napoztam, hátha jobb lesz, de csak leégtem, és nem barna színem lett, hanem sárga. Ha elmegyek szolizni jobb lesz, vagy sárgább leszek?
2018. okt. 23. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Ne szolizz!

Nem jó a bőrnek! Csak barnítja, de nem regenerálódik ezért is ráncosít jobban, mint a sima napozás.

Táplálkozás és napi megfelelő folyadék bevitel FONTOS.

A folyadék nem csak a test tisztulásában kap fontos szerepet, hanem a bőrben lezajló kémiai reakcióknak.

Pl a ránctalanító krémek hatóanyaga nem épül be a bőrbe, mert nincs megfelelő folyadék tartalma, amivel reakcióba lépne.

(akkor iszol eleget, ha áttetsző a vizelet szinte. Kivérve, ha olyan vitamint szed az ember, mint pl én a "mega daily one"-t , ilyenkor arany sárga, mert távozik a felesleges vitamin töblet)

Javaslom, ha tényleg zavar: Egy jó magán bőrgyógyászatot, nézzenek rá, mi lehet az oka nálad.

Ott 100%-ban rád figyelnek s a probléma gyökerére, nem úgy mintha elmennél kórházon keresztül...

2018. okt. 23. 16:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem, a szolis barnaság eleve sárgásabb.
2018. okt. 23. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyan a bőrtipusod, szóval arra fog rásegíteni.
2018. nov. 4. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!