Milyen sampont kéne használnom a borzalmas hajamra?
Félhosszú hajam van, csoda hogy ennyire megtudtam növeszteni. A vége iszonyatosan törik, 2 hetente kéne vágatnom, hogy szép maradjon. Emellett nagyon nehezen kifésülhető és tapintásra valami borzalmasan száraz. Utálok fésülködni emiatt. Másik meg, hogy egy kis idövel a fésülködés után már "tincsekbe" áll, mintha összeragadna a hajam több helyen, utálom. Valami sampon vagy bármilyen hajápoló szer ami csodát tehet vele?
18/L
Az egészséges életmód és a megfelelő mennyiségű vitaminok bevitele alap az egészséges hajhoz. Ezt rendbe kell rakni, utána jöhetnek a külső hajápolók.
Önmagában semmilyen sampon nem fog csodát tenni. A balzsam/pakolás és a hajvégápoló az, ami ápolja/védi a hajad, nem a sampon. Talán érdemes lenne mégis vágni rendesen a hajadból, hiába növesztgeted, ha visszatörik, akkor ugyanúgy csúnya lesz és rövid. Nekem egészséges a hajam, leírom mit használok, hátha neked is bejön.
Sampon: Garnier ricinus olajos sampon, kb 3 naponta mosok hajat.
Hajpakolás: Garnier Macadamia Hair Food
Szárításhoz: Syoss Keratin Heat hővédő spray
Hajvégápoló: Alfaparf Semi Di Lino Diamante Cristalli Liquidi
Heti 1 alkalommal szoktam olajos pakolást tenni a hajamra: ricinus és argán olaj keverékét a fejbőrbe masszírozom, eloszlatom a teljes hajhosszon is, rajta hagyom ameddig csak tudom (legjobb egy éjszakát), utána a szokásos módon hajat mosok.
A hajvasalást/göndörítést,festést,szoros hajgumizást jobb kerülni, ezektől is törhet a haj.
Én mindig vágatok a hajamból, ha kicsit el van törve a vége. Erre kb 3 havonta van szükség. Még úgy is, hogy szőkítve van a hajam. Ilyenkor lemegy 1-2 cm és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!