Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudok tenni erős lábszag...

Mit tudok tenni erős lábszag ellen?

Figyelt kérdés
Nagyon erős lábszagom van, amit már munkahelyem jelezték már lábszagom miatt, olyan erős, füstölt szaga van hogy még egy Tigris is megnyalintaná, és ez idegesít, milyen praktikákat tudtok ajánlani a szag ellen? Köszönöm a válaszokat! 29/N

2018. okt. 9. 23:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Műanyag..
2018. okt. 12. 18:07
 12/14 anonim válasza:
Mindenképp vegyél valódi bőrcipőt, abban tud lélegezni a bőröd, és izzadni sem fog. Meglátod, mennyire más illatú lesz a lábad és a cipőd is. Hidd el, megéri, higiénikusabb és tartósabb is egy bőrcipő, mint egy műbőr.
2018. okt. 13. 21:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már vettem bőrcipőt, és sokkal jobb lett.
2018. okt. 13. 21:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Èn is munkavèdelmi bakancsban nyomom ès volt szag rendesen ha többet voltam benne.

èn egy baromi drága spryt rendeltettem a netröl az egyik kollegámmal aki ajánlotta.1 èvre elegenddő ès nincs szag.

2018. nov. 29. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!