Brutálisan zsíros hajra melyik sampont érdemes kipróbálni?
Párom haja nagyon zsírosodik, hajmosás után a 3. napon már konkrétan úgy néz ki mintha annyi olajat kentem volna rá amit nem tud beszívni, összeáll tincsekbe az egész, a második napon is már kezd összeállni és lelapul szóval ha tehetné naponta mosná.
Az a baj hogy a legtöbb boltban nem találok ilyen gondra sampont van mindenféle repair meg regeneráló meg korpás hajra de egyik se vált be, head&shoulders sima és mentolos, az én biotines kallos samponom, valami frissítő axe cucc, konkrétan teljesen ugyanaz az eredmény akármit használ.
Mit lehetne csinálni ezzel?
Én is ezzel küzdök csak nekem nem bír 3 napot se . Hajmosás után ha reggel mosom már másnap délután vállalhatatlan. Mondták azt hogy probaljam ki hogy 1-2het hajmosás nélkül és akkor megkezdi a haj az ontisztulast . Ezt akkor tudom megoldani ha az egész hajam be van fonva másképp 1-2het hogy ???!! Valóban segített nagyjából 3-4 napra kitoltam
Kb 3-4eve szenvedek vele én már nem nézem milyen sampont veszek a kellékesbe vásárolt legújabb csucsszuper sampon ami volt 9000ft ugyan olyan rossz mint a garniel 700ftert vagy barmelyik másik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!