Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mik lehetett ez a különbség a...

Mik lehetett ez a különbség a fodrásznál?

Figyelt kérdés
egy férfifodrásznál egész kis listányi árat találtam kifüggesztve, ami legjobban meglepett hogy szerepelt rajta a hajvágás géppel 1800 Ft. és olyan is hogy divatfrizura vágása 2200 Ft. (külön még ezeknek az igazítási díja, illetve külön számolva a kopaszra nyírás, és gyerek hajvágás) hát én egy egyszerűbb dolgot kértem, oldalt magasan felnyírva 3mm majd egy átmenettel a tetején valamivel nagyobbra. a végefelé elkezdte ollózni is több percen át, és már készültem is a nagyobb árra, de csak 1800-at kért. kérdésem, mi számít "divatfrizurának"? illetve természetes hogy már egy férfihajvágást is külön díjakra bontanak?
2018. okt. 3. 19:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!