Fodrásznál a hajszőkítése mennyibe kerül úgy általában?
Na most egy ilyen folyamatot nem úszol meg vágás nélkül !
Nem tudom milyen a jelenlegi haj színed és azt se írtad mennyire szeretnél vilagosabbat!
Nagyon sokat számít az hogy milyen a hajminoseged, hogy bírna ezt a folyamatot ! De tuti hogy vágni kene belőle (legalábbis a végéből)
Én javasolnám neked hogy inkább meliroztass... sokkal jobb és kíméletesebb ! Igaz drágább folyamat , de szerintem ha a hajad egészsége szépsége számít akkor inkább az mellett donts!
Árakat tekintve nem tudom mit takar az hogy “elég hosszú hajam van”
De ha pl derékig erő (azt már a szalonok extra hosszú kategoriaba sorolják) akkor 25 -30 alatt nem igen uszod meg egy valamit is erő szalonban (hangsúlyozom nem éri meg ezen spórolni)
Hallottunk már olyat a történelemben hogy az illető spórolni akart el ment egy olcsó fodraszatba és elszúrták neki a hajat ! Búcsút inthetett neki ! Jó persze a mai világban már simán le tudsz egy szalont kaderezni Fb-on ... olvashatsz véleményeket - értékeléseket , tapasztalatokat az adott szalonnal kapcsolatban!
Úgyhogy sok sikert a döntéshez !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!