Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tehetném egészségesebbé...

Hogyan tehetném egészségesebbé a bőrömet?

Figyelt kérdés

2018. okt. 1. 23:42
 1/8 A kérdező kommentje:
A bőröm 2-3 éve sárgás árnyalatú lett. Eddig azt hittem barna, de mégsem olyan. Illetve az arcomon ‘barnább’ és ‘sárgásabb’ a bőr mint a testem többi részén. Hogyan állíthatnám vissza az eredeti színére, hogy ne legyen ilyen sárga?Mi váltotta ezt ki? Vitamin hiány? Vagy kiválasztási problémák? Mit tegyek ellene? Illetve hogy hozhatnám ‘egy színbe az arcom és a testem többi részét’? Tudom, kicsit bugyután hangzik, de próbáltam a legérthetőbben leírni. A válaszokat előre is köszönöm!
2018. okt. 1. 23:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát én eddig akit láttam sárgának alkohol problémák miatt volt (a maja haldoklik ) szerintem orvoshoz kellene fordulj !Ha nem kented be magad mindenfele onbarnitoval,és nem is a szoli miatt akko4 menj el orvoshoz mert nem egészséges!!!!
2018. okt. 1. 23:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Máriatövis - máj méregtelenítésre, legalább egy hónapos kúra, (akkor sem árt igazából, ha nem azzal van baj, főleg ha tisztán a mag, amiből főzetet kell csinálni, vagy tiszta, esetleg egyéb gyógynövényekkel kevert kivonat), plusz heti egy-két bőrradírozás, vagy heti egyszer kémiai hámlasztó, szintén 1-2 hónapig. Ha ez nem segít, háziorvos, bőrgyógyász.
2018. okt. 1. 23:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most ne úgy képzeljétek el, hogy olyan vagyok mint egy citrom :D Hanem kicsit sárgás a bőrárnyalatom, sárgább mint másoknak.
2018. okt. 2. 00:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Nen eszel véletlenül sok olyat amiben sok a karotin?

A fiamnak akkor lett sárgás a színe mikor a hozzátáplálásnál hetente többször evett répát és sütőtököt, az orvos azt mondta, hogy ha már látszik a bőrszínén akkor már terheli a máját, úgyhogy csökkentsem ezeket - vissza is tért a rendes színe, de nem emlékszem mennyi idő alatt

2018. okt. 2. 11:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem eszel zsírt, csak étolajakat, nem tud ürülni az epe. Egyeseknél ez is a bőrön látszik meg először.
2018. okt. 3. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Tedd rendbe az emésztésed, kerüld az UV sugárzást, minimális kozmetikumot használj.
2018. okt. 4. 13:49
 8/8 FreshCoolAle válasza:
Kend be ondóval, az fiatalítja a bőrt.
2018. okt. 5. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!