Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Stria eltüntetése hogyan?

Stria eltüntetése hogyan?

Figyelt kérdés
Volt egy olyan problémám hogy anno túl gyorsan meghíztam,amitől annak idején már vöröses striáim voltak.18 évesen leadtam a súlyfelesleget,viszont azt is elég hirtelen.Problémám hogy zavarnak a striák,nem mondanám hogy sok lenne,csak pl amikor mosakodom zavar hogy olyan recés a bőr ahol stria van.
2018. szept. 24. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:

stria eltüntetése?? keress rá a neten...

a műtét se 100% os

nincs rá tuti megoldás, ha egyszer kialakult úgy is marad, míg friss addig lehet "kezeli" de akkor is csak halványodhat, eltünni nem fog soha

2018. szept. 24. 22:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Telt vagyok,3x voltam terhes és nincs egyetlen striám se.

Ha 18 éves vagy, és túlsúllyal küzdöttél , és megjelentek rajtad, akkor végeztess endokrinólógussal Hasimotóhoz szükséges vizsgálatot, mert annak ez az első jele.

2018. szept. 24. 22:24
 3/3 anonim ***** válasza:

A striàk kialakulása genetikától is függ. Vékony lànyoknak is lehet, és van hogy telteknek nincs egyse.

Sajnos nem lehet kezelni. Ami kialakult már nem fog nyomtalanul eltünni. Csak a színe változik, idővel elhalvànyul.

Nekem is vannak. Nekem a hírtelen növés miatt alakult ki. Vékonyabb vagyok, mozgok is eleget és még is van. Én màr elfogadtam őket. :)

2018. szept. 24. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!