Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Stria eltüntetése?

Stria eltüntetése?

Figyelt kérdés
A combom belső oldalán és a csípőmnél striák alakultak ki. Nagyon zavar, nem szeretek bikinit venni, mert félek, hogy meglátják. Lilás színűek, valamikor szinte eltűnnek, olyan bőrszínűek lesznek és akkor nem látszanak. Általában reggel ilyenek. Tudnátok valami krémet, testápolót ilyen bajra, amit a Müllerben lehet kapni és hatásos is és persze nem olyan nagyon drága? Nem olyan "régiek" szóval szerintem még el lehet őket tüntetni. Napi 2l vizet iszok, sima testápolóval is kenem magam és egészségesen étkezek. Köszönöm a válaszokat! :) 15/L
2012. aug. 8. 14:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam már, hogy mivel elég fehér bőrű vagyok, ha barnulnék talán ezek is hozzá barnulnának a bőrszínemhez.
2012. aug. 8. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos segíteni nem tudok, de az biztos, hogy a stria semmit nem vesz el a szépségedből! Ezt hidd el nekem, fiú vagyok. :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2012. aug. 8. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Sajnos nem fogod tudni semmivel sem eltávolítani. Mindegy, hogy milyen régiek vagy újak. A kötőszövet szétszakadt, amit már nem lehet krémekkel rendbe hozni. Idővel el fognak halványodni.
2012. aug. 8. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
Müllerben kaphatót nem tudok. A striák nem barnulnak, ha lebarnulsz, akkor jobban fognak látszani. Eltüntetni nem lehet őket,viszont elhalványítani igen. Reconstria nevű krémet használom, ami nekem egész jól halványítja őket (tehát a strand bejáratától még nem látszik:D).
2012. aug. 8. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Vannak drága lézeres kezelések, amik annál hatásosabbak, minél "frissebbek" a csíkok, illetve van egy ún. Ilcsi kötőszövet regeneráló krém, talán a krémet érdemes lenne megpróbálnod, én nem használom, de sokan dicsérik!
2012. aug. 9. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!