Léteznek természetesen szőke illetve vörös hajú magyar nők?
Figyelt kérdés
Ez valószínüleg troll kerdésnek fog elsülni , de az az igazság hogy én még tényleg soha nem láttam természetesen szőke vagy vörös hajú magyar nőket , szóval kíváncsi vagyok arra hogy egyáltalán léteznek e vagy nem ...2018. szept. 15. 18:34
1/10 anonim válasza:
Igen léteznek.
Csak nem a hidrogénszőke vagy vakítószőke valamint vérvörös verziók.
2/10 anonim válasza:
:D Szerintem csak nem tudsz különbséget tenni festett és nem festett haj között. Természetes szőke rengeteg van. Vörös se annyira ritka, én pl ismerek kettőt is
3/10 anonim válasza:
Igen, például a volt osztálytársam nem tud róla, hogy mondjuk skót lenne, mégis vörös hajú.
4/10 anonim válasza:
Rengeteg természetes szőke van (én is az lennék, csak szerintem ronda és barnàra festem), vöröset sem olyan nehèz találno
5/10 anonim válasza:
Pedig rengeteg szőke hajú felnőtt nő van itthon. Az más kérdés, hogy a gyerekkori tejfölszőke haj az idő előrehaladásával sötétszőke lesz.
A vörös haj nyilván ennél sokkal ritkább, de kislányból, és felnőtt nőből is ismerek egy csomót.
6/10 anonim válasza:
Elég sok szőke hajú nő van Magyarországon. A skandináv szőke tényleg elég ritka, de az is előfordul, de a közép- és sötétszőke nagyon gyakori. A vörös már ritkább, de az mindenhol az. Az én családomban kettő vörös hajú is előfordul - pechemre az én hajam viszont egérbarna.
8/10 October15 válasza:
Mindkettőre ismerek/ismertem példákat szóval yep. :D
9/10 anonim válasza:
Igen, vörös hajú vagyok. Kiskoromban élénk tűzvörös volt, felnőttként mélyebb, barnás vörös, sose festettem.
10/10 cameronmonaghanbabee válasza:
Igen,létezünk XD
Már a kérdést olvasva szakadtam XD
(Ám szőke vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!