Mikor tegyem kenjem föl az arcomra ezt a maszkot?
Figyelt kérdés
Kozmetikus ajánlotta hogy mézet és sót keverjek össze és tegyem föl a homlokomra.(pattanások vannak rajta,és pár egyáltalán nincsen megnyílva,hogy ki lehessen nyomni.) Ezt mikor tegyem föl? Olvastam H lefekvés előtt fél órával ajánlatos. És mennyi időre hagyjam fent? Telón beszéltem a kozmetikussal és éppen sietett így ez lemaradt:S2018. szept. 15. 14:20
1/1 anonim válasza:
Szerintem egy heten 2-3 alkalommal eleg. Es olyan estefele 15 percig. De elotte arctisztitas fontos es utana valami alkohol mentes tonik esetleg rozsaviz es arckrem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!