Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú hajú lányok! Ti nyáron...

Hosszú hajú lányok! Ti nyáron hogyan hordjátok a hajatokat? Mondjuk, ha: strandra, vásárolgatni, bulizni mentek? 18/L

Figyelt kérdés
:)
2010. jún. 22. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg lehetőség van, ez a szép a hosszú hajban!

-strand: általában felkontyolva, ezt meg lehet bolondítani egy számos módon, szóval nem kell kizárólag a hagyományos kontyra gondolni.

-buli: minden létező módon, ami jól áll :) A sima kibontott hajtól kezdve, az oldalra csatolton át minden

-vásárlás: itt is minden, de mivel nyár van, és sokszor melegítene a hajam kibontva, ezért legtöbbször lófarokba, amit feldobok egy két ötlettel (pl púpos haj hátul, vagy elöl felcsatolva a frufru stb.

2010. jún. 22. 14:54
 2/6 A kérdező kommentje:
hmm... köszi =)
2010. jún. 22. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Én mindig kibontva hordom, nekem hülyén áll az összefogott.
2010. jún. 22. 15:27
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem meg a kibontott áll szarul..:Sxd szal mindig összefogva de ez nyáron nem is baj legalább nem melegít:Dxd

általában kb így hordom :D csak a hajam alja nem ennyire dús hanem szép fokozatosan vékonyul :D szal imádom így hordani a hajam mert így áll a legjobban :D

[link]

17/L

2010. jún. 22. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:

én kiengedve mert sza.rul áll az összefogott haj:S

néha hátracsatolom:D és ha nagyon melegem van akkor két copf-ba elöre igynem látszodik h elállo a fülemxD

15L

2010. jún. 22. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Kiengedve (hajpánttal), copfban úgy, hogy több hajgumit teszek végig a hosszára (nagyon hosszú hajam van), kontyban, vagy úgy, hogy a felét kiengedem a felső részét meg összefogom egy csattal.
2010. jún. 23. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!