Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kopaszodó férfiak! Minoxidilla...

Kopaszodó férfiak! Minoxidillal mik a tapasztalatotok? Bevált?

Figyelt kérdés

2018. szept. 11. 22:35
 1/1 anonim válasza:

Én elkezdetem használni még múlt nyáron és igazából nagyon megvoltam vele elégedve. Kb. 3 hónap használat után teljesen megszűnt a hajhullásom, aztán 1 hónap múlva már kézzel tapintható és szemmel látható volt a javulás.Szóval lenyűgözött, tényleg. Aztán valahogy decemberben környékén elfogyott és voltam annyira hülye hogy csak 3 hónap múlva rendeltem újabb packot. Kezdhettem előröl, azóta is használom de már nem olyan hatásos.

Összeségében az a tapasztalatom, ha nem hagysz fel a használatával és mellette szedsz cinket, látványos eredményt érhetsz el, (természetesen egyén függő az eredmény). Ja és nem muszály minden nap alkalmazni, nálam pl. az volt, hogy csak 2 naponta használtam, amikor már láttam, hogy növésnek indult, az elején viszont naponta min. egyszer érdemes. Én kirklandot használtam/használok mindkét alkalommal, ebayen egész olcsó, 6 havi kiszerelés olyan 10k körül van, egy próbát mindenképpen megér. Sok sikert!:)

Ha van kérdés, csak nyugodtan;)

2018. szept. 15. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!