Mi okozhatja a hajhullást?
Az alpecin hajhagymaerősítő. Sok hónap után fejti ki a hatását, ha abbahagyod korán akkor nem fogsz változást látni. Ha elkezded használni, akkor még fogsz hajhullást tapasztalni, mert a hajhagymáid mind különböző fázisban vannak. Amik más nagyon ki akarnak hullani, azok még ki fognak, akkor is ha használod a sampont. Kb 4 hónap után láthatsz eredményt.
Fontos az étrended is, meg hogy mikor eszel. Minél jobban és minél egészségesebben próbálj enni.
A hair clinic jó, de sokkal olcsóbb verziók is vannak, a hatóanyagot nézd (biotin a legfontosabb emg a zink)
A vérvétel nekem sem adott ki semmit. Hormonvizsgálaton voltál már? Bőrgyógyászuhoz is mindenképp menj el!
Illetve, lehet látni hogy ritkásabb a hajad? Mindenhol hull, vagy csak kis részekben? A hajvonalad egyenes még? Férfiak a családodban mikor koppaszodtak?
Mikor voltál utoljára fogászati ellenőrzésen?
Rossz fog okozhat ilyet
#3 Fogorvosnál novemberben voltam csak a fogkövemet kellett leszedni.
#4 Bőrgyógyászhoz még nem kaptam időpontot. A háziorvosomhoz már fordultam emiatt márciusban, azzal az indokkal nem utalt be sehova és adott receptet vagy bármit, hogy "100-120 haj is kihullhat egy nap, lehet csak a hosszabb haj miatt tűnik úgy, hogy több hullik." Tehát nem voltam kisegítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!