Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha hidegben nem hordok sapkát,...

Ha hidegben nem hordok sapkát, az okozhat hajhullást? Az enyémet okozhatja ez? 16/l

Figyelt kérdés
Folyamatosan hullik a hajam, az utóbbi időben vettem észre hogy egyre ritkább a hajam. Az utóbbi teleken se nagyon hordtam sapkát, pefig kellett volna. Szerintetek mit tegyrk?
2014. nov. 21. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Okozhat, de sok más oka is lehet.
2014. nov. 21. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapból egészséges hajnak nem árthat az a hideg ami Magyarországon van. Itt nincsenek nagy mínuszok sose. Én 30 évem alatt sose hordtam sapkát. Meg nagyon sokan nem hordanak, mégsincs bajuk. Nincs valami más gond? Gyulladás, rossz fog, nőgyógyászati gond, vitamin hiány, stb? Egészségesen étkezel?
2014. nov. 21. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Én sem hinném, hogy ez okozhatna problémát, hacsak nem vizes hajjal futkosol kint. A nekem sem hullik ki a borostám hidegben.
2014. nov. 21. 20:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet hogy van vitaminhiányom. Csak mert anya mindig mindogatja hogy ha nem hordok sapkát akkor hullani fog a hajam mert megfáznak a hajgyökereim...nem tudom hogy ez okzhatja-e, ezért kérdeztem. Amúgy tavasszal vasaltam a hajam, de azóta egyszer se és egy héten 3-4-szer kell hajat mosnom mivel gyorsan zsírosodik. Amúgy köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 21. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség.

Nekem 40 év alatt nem hullott ki sem a szemöldököm, sem a dús szempillám, pedig egyikre sem húzok sapkát :)

Ha ritkul a hajad, annak más oka van ilyen zsenge korban. Már leírták. Vitamin hiány, kezeletlen fog, valami idült gyulladás.

2014. nov. 21. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!