Szerintetek gáz, ha nőként tök szőrös a karom?
Figyelt kérdés
Vékony szálú, szőke, de sok szőr van a karomon. Gyantáztam, epiláltam már, de néha egyszerűen nincs kedvem hozzá. Ha ránézek akkor szebb ha csupasz, de a többi ember szerint milyen? Mi a véleményetek? Megláttok egy szép nőt szőrös kézzel akkor mi jut eszetekbe? Amugy természetesen ápolt, stb.. :D2018. szept. 11. 14:31
1/11 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Tök természetes dolog. Az is gáz, hogy van hajad?
2/11 anonim válasza:
Nem gáz, nekem is szőrös, csak nekem sötét.Én is leszedem néha, de csak magam miatt, eddig senki sem tette szóvá.L.
3/11 anonim válasza:
Szerintem elég kiábrándító.
3... 2...1...
4/11 anonim válasza:
...3...2...1...: Elég nagy szégyene az emberiségnek, hogy sokan már a természetességet is kiábrándítónak tartják. És itt nem is majomszőrzetről volt szó, hanem vékony szőkéről, ami alig lászik.
5/11 anonim válasza:
Nyugi, nem lehet gáz, természetes, Nagylány! Aki emiatt csúnyán néz, szánalmas. Ezer bocs' de nekem erről az jutna eszembe, h. néhol rajtad micsoda dús finomságot lehetne símogatni. Huhhh. Még 1x bocs'
6/11 A kérdező kommentje:
Az,hogy a karom szőrös, máshol nem :D epilálok más területen.
2018. szept. 17. 14:05
7/11 anonim válasza:
- szept. 17. 14:05 -
A többi: nos, az szomorú. De ha úőgy tetszik, miért ne ?
8/11 anonim válasza:
Olyan, mintha egy szép sportkocsin valami rozsdás lemezfelni lenne. 😃 Borul az összkép, kicsit tényleg kiábrándító.
Aki meg azt mondja, hogy jó az úgy, hiszen úgy természetes, mit szólnak azokhoz a férfiakhoz, akik borotválják az arcukat, vagy nyírják a szakállukat, ami természetes körülmények között a mellkasukig érne legalább? 😃
9/11 anonim válasza:
Azért egy vékony fél centis szőke szőrszál, és egy arctól mellkasig érő legtöbb esetben barna drót között van némi különbség. Mondjuk az elsőt kb észre sem venni...
10/11 anonim válasza:
Ha alapból szép vékony a karod és a csuklód és úgy szőrös, sztem azzal nincs gond. Egy szép vékony női csuklót akkor is jó érzés megfogni, ha szőrösebb az átlagnál. Sztem az alapból izgató, ha egy nőnek vékony a karja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!