Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miert lett fekete a hajam a...

Miert lett fekete a hajam a vilagosbarnatol?

Figyelt kérdés
sotetszoke festett hajam volt.a voroses fenyt akartam eltuntetni es kicsit sotetiteni.vilagosbarna hajfesteket kentem ra de szinte fekete lett.epphogy fenynel van egy kis barnas szine.a schwarzkopf color intense natur vilagosbarnajat hasznaltam.

2018. szept. 9. 23:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

1. Mert drogériás hajfestéket használtál. 2. Érdemes 1-2 árnyalattal világosabbat venni, mint amilyet akarsz. 3. Ha a vöröses árnyalatot akarod kiütni érdemes egy kis kék mixtont adni a festékhez, esetleg még a szürke is jó.

+ a drogériás festékekbe mindig van vörös pigment, ezzel "adtál a sz@rnak egy pofont". Várd meg amíg valamennyire kikopik, és utána kenj rá natúr árnyalatú (hogy ne legyen zöldes beütése) fodrászkellékes festéket mixtonnal, utána pedig hamvasító folyadék stb. Aztán következő festésnél mehet rá a hamvas árnyalatú is. De ha biztosra akarsz menni, válasz le egy tincset azt fesd be, és ha jó akkor azután az egészet.

2018. szept. 10. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!