Dezodor-allergia, másnak is van ilyen?
Figyelt kérdés
Rengeteget próbáltam...
Amint felkenem ég a bőröm, hogy le is kell mosni. Van amitől be is pirosodik, ég, viszket. Egytől bedagadt a szám.
A legjobb az volt, amitől tele lettem kiütéssel.
2018. szept. 9. 11:44
1/5 anonim 

válasza:

Nekem is volt ilyen. Viszketett nagyon miután befújtam... Nekem a Rexona rózsaszín vált be.
2/5 anonim 

válasza:

DM balea termékeket próbáltad ?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem, de megpróbálom :)
Most az Eucerin dezodort ajánlották, még nem vettem.
Egy volt, amitől nem jártam így (bár irritált az is), de attól meg a ruháim lettek barnák, meg a bóröm is sötétbarna.
Nem tudom milyen összetevő lehet. De gondolom hosszútávon se lehet jó, ha "mérgezed" a szervezeted, mert az allergia az az.
2018. szept. 9. 12:32
4/5 anonim 

válasza:

Anyukám van így, és neki a kristálysó dezodorok váltak be.
5/5 anonim 

válasza:

Szia!
Érdemes lenne a forever aloe vera alapú, alumíniumsó mentes deóját kipróbálnod.A ruhán sem hagy nyomot és nagyon gazdaságos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!