Yolókai mór kérdése:

Gyanta allergia?!

Figyelt kérdés

Lehet valaki allergias a gyantara? Szőrös a nyakam, 2-szer lett gyantazva, egyszer kozmetikusnal, utana pedig otthon, hipoallergen gyantaval. Mindket esetben 1-2 nap utan az egesz gyantazott felulet vastagon kipattogott, kennyes kis pattanasokkal lett tele. Oke, megoldom borotvaval mert nem nagy mutatvany, de a hatam is elkezdett szőrösödni es hat kinek mi, engem pl. iszonyatosan zavar es kellemetlenul ereznem magam miatta polo nelkul peldaul a strandon (foleg olyan baratok tarsasagaban akik melle nem kene ellenseg ugyebar..)

Van barmi megoldas erre? Esetleg valami krem gyantazas utan, vagy barmi hazi praktika?

Elore is koszonom az ertelmes valaszokat!

2018. jún. 6. 16:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen lehet hogy nem bírja a bőröd a gyantàt. Én gyantàzás elött bőrfertőtlenítővel fertőtlenítem a területet. Gyantàzás után újból fertőtlenítem majd pedig bekenem neogranormonnal. És nem szokott a vendégek bőre kipattogni.
2018. jún. 6. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!