Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Normális, ha 33 évesen el...

Normális, ha 33 évesen el kezdett ritkulni a hajam (nő vagyok) vagy betegségre utalhat nagyon zavar, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben sokat stresszeltem, gyakran adtam vért, vitaminokat szedek. Vérvételen minden rendben volt a véremmel (nőgyógyászati, endokrinológusnál is), fogorvoshoz is járok.

Mindig dús hajam volt, most elég ritka. Nincsenek kopasz foltok, nagyon remélem nem is lesznek.

Aki volt hasonló helyzetben volt, mitől múlt? Kiderült az oka?

2018. szept. 8. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Vágasd kopaszra. Mostanában úgyis menő. Hogy hordod a hajad? Szerintem attól kopaszodsz.
2018. szept. 9. 01:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Hormonális változás okozhatja, ha nem voltál mostanában várandós, pajzsmirigy problémára utalhat esetleg.

Ha az alap dolgok nem segítenek (vágasd rövidebbre, hordd kibontva, tartsd melegen, ha kimész, kenj rá bánfi hajszeszt..), akkor a legtisztább egy orvosi kivizsgálás.

2018. okt. 4. 10:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet egészségügyi oka, én egy PCOS-es nőtől hallottam pár évvel ezelőtt, hogy ezzel a problémával küzd. Mondjuk te írtad,hogy voltál endokrinológusnál,ha hormonális probléma állna a háttérben akkor gondolom erre fény derült volna már. Esetleg belgyógyász vonalon kéne megkeresni a lehetséges okot ami kiválthatja,hátha.
2018. nov. 4. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!