Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotva és a gyanta ugyan az?

Borotva és a gyanta ugyan az?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy ha gyantáztatok,akkor olyan mintha borotvát használnék?Nekem eggyik ismerősöm azt mondta,hogy ugyan olyan.
2008. nov. 3. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ugyan olyan!A borotva fájdalommentesen leszedi a szőrt és az pár nap múlva visszanő és azt bármikor megismételheted!A gyanta ezzel ellentétben fájdalmasabb,de hatásosabb is,mert az tövestől kiszedi a szőrt!A gyantahasználat előtt "meg kell növeszteni" a szőrt,mert amúgy nem "fogja meg"és ottmarad!
2008. nov. 3. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem ugyanaz.Igen nagy különbség van a kettő között.A borotvával csak levágod a szőr szálaid végét, de a gyanta gyökerestől kitépi.Szóval borotválni naponta, gyantázni meg elég pár hetente (egyén függő, kinek milyen gyorsan nő a szőr), kell hogy sima legyen a lábad.
2008. nov. 3. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem ugyan az ! Borotválás után a szőr pár nam után kinő és méghozzá erősödik is a szőrzet(1 szőrgyökérből 2-3 szőrszál nő!)a gyanta igaz,h fájdalmas de tövestül kiszedi a szőrt!!
2008. nov. 3. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy értette, hogy a hatás ugyanaz-e, mármint ugyanolyan sima-e. Ugye?:D Amúgy szerintem naggyából ugyanaz, de a hónaljamról például nekem a borotva nem szedi le rendesen, borostás marad utána, igaz nekem elég erős a szőrzetem. De gyorsan növő szőrzetnél akár 12 óra alatt is visszanőhet borotvával, gyantával meg 2-4 hétig sima!
2008. nov. 5. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!