Nagyon zavaró, ha valakinek karikás a szeme? Tényleg muszáj sminkelni? Mindkét nem véleménye érdekel, közvéleménykutatás céljából.
Sziasztok!
Két kérdésem lenne, a másodikat inkább nőkhöz intézném.
1.Karikás szemeim vannak, tipikusan a barnás elszíneződés kategóriába esők. Képen ha az arcomba világít a lámpa, akkor a "mindenkinek van ilyen" típusú kategóriába esnek. Az ismerőseim szerint élőben durvábbak, főleg akkor, ha nagyon leharcolt vagyok (fáradt, stresszes stb).
2.A mindennapos korrektorozás állítólag nem tesz jót a szem körüli érzékeny bőrnek és elméletileg még több ráncot okoz(hat), mert valamilyen szempontból mindegyik elnehezíti az érzékeny bőrterületet.
Van esetleg valakinek valami jó sminktippje, hogyan lehet kihagyni a korrektort?
Mert sminkelni önmagában szeretek, szeretem használni a színeket. A bőröm viszont nagyon érzékeny és az alapozóktól, de még egy sima fixáló púdertől is begyullad, a szemem alá pedig nem szeretnék egy kiló dzsuvát felkenni.
Nem alváshiány okozza, a vasammal sincs baj.
28/nő
Nekem is karikás és engem nem zavar
Csak emiatt ne sminkeld magad
Azt írod, szeretsz sminkelni és szereted a színeket. Sminkelni - ahogy festeni is - tiszta vászonra szép. A vászon a sminknél az arcod. Ha foltos, pattanásos, karikás bagy akár csak nem egységes színű, akkor a smink (pláne a színes) igénytelen hatást kelt...
A színes sminket szereted de a korrektort "dzsuvának" hívod?! Ez érthetetlen számomra. Valami BB krém sem ártana legalább az arcodra smink előtt. Sokkal többen hiszik hogy nincs szükségük rá mert olyan babapopsi pofijuk van, mint amennyinek valóban az van és általában nem a 30 felé közeledők közt van hibátlan arc.
Lila karikára amúgy sárga korrektor való hogy eltüntesse, a NYX-é szuper. Sokkal igényesebb egy smink a dzsuvával, mint karikás szemhez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!