Göndör haj ápolása férfiaknak?
Ilyesmi frizurám LENNE, ha tudnám rendesen ápolni a hajam :D. Már több, mint egy éve növesztettem meg ennyire, hogy göndör, de még mindig nem tanultam meg kezelni. Csak sampont használok rá, semmi mást, és nagyon száraz, meg kezelhetetlenül gyenge lesz utána. 1-2 nap után jól összeállnak a tincsek, de még akkor is gyenge, könnyen szétfújja a szél úgy, hogy többet már nem tudom visszaállítani. kb. 3 naponta mosok hajat.
Szeretném már rendesen kezelni. Neten rengeteg féle meg márkájú terméket látok, de pasi létemre ezeken én nem igazodok ki. Tudnátok mondani konkrét ápolási tippeket (mit, hogyan, mikor), és termékeket? Fodrászom balzsamot ajánlott, szóval valszeg azt kéne, csak nem tudom milyet. Régebben kis hajhabot használtam, ami jól meg tudta tartani, csak nagyon ragacsos lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!