Férfiaknak lehet szakállt gyantázni?
24 éves vagyok.
Borotválkozás után látszanak az apró bőr alatti borosták.
Nekem nagyon nem jól áll a szakáll.
A barátnőm is utálja.
A délutáni borosta sem áll jól.
Ilyesmi:
Ez nem én vagyok!! :)
ha meg van erősödve le is pippantod magad közbe, a gyenge pihét is elég lenne
de ott ahol meg van erősödve a szőr ott nagyon fájna, meg az a minimum, hogy vérezne szerintem
meg a nyaki résznél a vékony bőrön, nem is lehet
Lehet-e?
Persze, hogy lehet!
Nyúzni is lehet.
Az, hogy kibirod-e, vagy mennyire lesz sebes az arcod, más dolog, de ezt nem is kérdezted.
Köszi mind a kettőtöknek!
De.
Én nekem van egy tanár ismerősöm, akivel minden nap találkozok.
És neki soha, de soha nincs borostája,pedig már nem kamasz, hanem velem egy idős, 24 éves.
Ő szerintetek mit csinál a szakállával, hogy soha nincs, még bőr alatti pöttyök se neki??
És túl sima az arcbőre?
Szerintetek ő mit csinál???
Nem kérdezek rá, mert megharagudna, már régóta ismerem, és nagyon sértődékeny még ilyen miatt is...
Bocs az elírásért.
"És túl sima az arcbőre?"
*És túl sima az arcbőre.
(Ez nem kérdés akart lenni.)
lehet nem úgy nő a szakálla, én is ismerek olyat akinek gyenge és csak foltokba nő, lehuzza borotvával semmi nem látszik
amúgy, a borotva késes megoldás alaposabb, sokkal simább lesz, de azzal tudni kell bánni mert a végén úgy néznél ki mint aki Freddy vel alutt (Rémálom az Elm utcában)
egyik ismerősöm tud vele vágni, nagyon szép munkát végez, még másnap is sima az arca, sokkal jobb mint a mai borotvák, csak ugye körülményesebb, tudni kell használni
Megrendeltem.
Most kiszállítással együtt 5 ezer forint nem vág földhöz.
Minden esetre ha először belevágok, akkor pedig teszek rá arcszeszt, nekem attól eláll a vérzés.
arra figyelj hogy eléggé síkos legyen az arcbőröd, azért itt eléggé éles a penge, fát is hánthatsz vele
ha nem úgy tartod akkor eléggé veszélyes, és egyszer vettem a régi hagyományos borotvát, egy pici darabot (1-2mm) levágtam a fülemből mert nem figyeltem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!