Szemölcsök ellen? :S
már próbálkoztam fagyasztással, szedtem gyógyszert, ragasztottam, kentem.... és nem múlnak el. Sőőőt, egyre több van. :/
mit kéne tennem, hogy végre elmúljanak?
milyen szemölcsöd van és hol?
(nekem talpi befelenövő szemölcsöm van) én is sok fajta kenceficével próbálkoztam de nem sikerül. most szedek homeopátiás gyógyszert rá(nem drága) csak kicsit sok idő még nemtudom h hatásos-e ha érdekel irj és majd visszanézek:)
a kezeimen vannak. köröm melett, tenyéren és az ujjaimon. :/
köszi a válaszokat. :) kipróbálom. :D
ne haragudjatok de az a ByeWart egy nagy rakás SZA.R!!!
8 napja használom! több mint háromszor kenem be naponta és nem is változott semmit! ahhoz képest a börgyogyászra várnom kellett 3 hetet....és nem ért semmit. 2400 Ft-ot kidobtam.
nekem a talpamon en is mindent kiprobaltam,(az égetést, fagyasztast leszamitva) mindenen kenceficét, és immunerosito tablettat,nekem a homeopátiás szer (mar bocsánat de szart sem ért, csak kihullott tole a hajam..
Most egiferonnal probálkozok, eddig javulo tendenciát mutatok, csak sajnos mar nem gyartjak ezt a szert:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!