Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudom meg hogy melyik...

Hogy tudom meg hogy melyik IPL szőrtelenítőgép fog hatni?

Figyelt kérdés

Nem akarok kidobni 60-70 ezer forintot csak úgy, ezért szeretném kérdezni a használókat hogy ti hogyan választottátok ki a nektek megfelelő gépet?

Van esetleg visszafizetés ha nem jön be a gép, és több géppel próbálkoztatok? Vagy hogyan?

2018. aug. 31. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem először szalonban, kozmetikusnál próbáld ki, hogy nálad működik-e egyáltalán ez a fajta szőrtelenítés.
2018. aug. 31. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ja persze, dobj ki százezreket egy szalonban,hogy megnézd működik-e... előző hozzászóló, ez elég abszurd!

kérdező, kérdezz utána, kinek mi jött be, nézz utána fórumokon. Másképp nem nagyon tudhatod. Ha sötét a szőröd és világos a bőröd, akkor sok esélyed van, hogy hatékony. Bár már világos szőrre is vannak megoldások. Én 30.000 Ft-ért vettem az én tartós ipl szőrtelnítőm és bejött, mondjuk szerencsés a bőrszínem...

2018. szept. 3. 11:30
 3/8 nyuszikalove válasza:
100%
Szia! En silk'n glide infinityt vettem kb 1 eve, vagy 100rol volt akciosan 70ert.. nem tudom hol akarod hasznalni, en labamon hasznaltam es bevalt.. kb. 6. alkalommal mar jol latszott, hogy kevesebb szor no. Viszont nekem az a gondom volt, hogy ilyen szortelenites mellett csak borotvalni szabad.. nekem viszont attol mindig kipattogott a labam..amit nyaron nem tudtam takargatni..(IPL elott epilatort hasznaltan) Tehat emiatt nem valt be ezert abba hagytam es szeretnem is eladni.. ha esetleg erdekel irj. De ezt egyebkent elorre nem tudhatod szerintem hogy neked melyik fajta valik be. Annyi meg, hogy nekem erzekeny borom van nagyon, de problemam nem volt vele, ha nagy fokozaton van akkor neha "beleszur" erzes van, de egyebkent csak egy kis meleget erzel. Remelem tudtam segiteni. :)
2018. szept. 9. 14:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jelenleg úgy áll a döntés hogy elmegyek pár próbavillantásra.
2018. szept. 14. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:

A "pár próbavillantás" hacsak nem 6-8 alkalmat jelent, NEM FOG eredményt mutatni!

Egyébként BÁRMELYIK gép beválik, ha megfelelő a bőröd hozzá, mert a technika ugyanaz mindegyiknél, max a villanásszámmal van eltérés, vagy a villanások állíthatóságával, ilyesmikkel.

2018. szept. 14. 16:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Olyan 6-7 alkalommal mennék el, de ha már előbb látszik az eredmény akkor persze többször nem. Azért nem szeretném a véletlenre bízni, sok olyat hallottam hogy neki xy gép nem vált be, a másik igen.
2018. szept. 17. 16:42
 7/8 anonim válasza:
2-es valaszolotol kerdeznem h milyen geped van?
2019. febr. 8. 23:56
 8/8 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, Silk'n Jewel XL készülékem van
2019. jún. 21. 12:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!