Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire ciki ez a hajviselet?

Mennyire ciki ez a hajviselet?

Figyelt kérdés

Ha elállnak a füleim és lófarokba vagy balerina konytyaba kötöm a hajam. (sajnos muszály) :(

Nagyon nagyon zavar!!!

2010. jún. 21. 19:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Esetleg megprobalhatod ket copfba, lazan, kb. vallmagassagban összekötni, ugy, hogy a füledet takarja.
2010. jún. 21. 20:22
 22/27 anonim ***** válasza:

szerintem erőltesd a műtét témáját otthon! Mondd el mennyire gátlásossá tesz (vagy rosszul érzed magad miatta) és könnyebbé tenné az életedet.. ráadásul államiban olcsóbban megcsinálják. én egy orrműtét után vagyok,és az biztos, hogy ami nagyon zavar,nem KELL megszokni,eltakarni,ha van rá megoldás.

ezt azért írom,mert azt mondtad nagyon-nagyon zavar. ha csak a cikiség a kérdés, nem ciki akkor, ha az ember elfogadja magát.

2010. jún. 21. 20:50
 23/27 anonim válasza:
Szia! Teljesen átérzem a problémádat. Én most 21 éves vagyok, és mikor mentem továbbtanulni középiskolába 14 évesen lett megcsináltatva a fülem. Nagyon zavar, emléxem általánosban még csúfoltak is, aztán a nagymamám, és szüleim támogatásával elmentünk Nyíregyházára, és ott a kórházban megcsinálták. Fájt, mert egész nyáron nem tudtam rendesen aludni, bevolt kötve végig ugye kötéssel körbe a fejem. Nem tudtam az oldalamon aludni egyáltalán, mert nagyon fájt úgy a fülem. A műtét alatt egyébként nem altattak, végig fent voltam, aztán nem is kellett bentmaradnom a kórházban rögtön hazamehettem. Ez úgymond magán úton ment, csak a doki a kórházban bérelt egy műtőt. Ha jól emléxem, akkor 7 évvel ezelőtt max. 30eFt volt. SOK SIKERT. Nekem azóta sokkal jobb, magabiztosabb lett az életem. Folyamatosan összefogva hordom, és nem szégyellem.
2010. jún. 21. 21:23
 24/27 anonim válasza:
az utolsó vagyok, ha szeretnél kérdezni valamit, nyugodtan írj privit.
2010. jún. 21. 21:26
 25/27 A kérdező kommentje:
Megpróbálom erőltetni a dolgot, de valószínűleg nem fogják megengedni. Aztmondják, ugyan már nem is áll el... Pedig rendesen eláll. :(
2010. jún. 21. 22:34
 26/27 anonim ***** válasza:

Már korábban írtam neked ide...

Szóval nekem is mindig,de mindig ezt mondja anyukám:Jajj ugyan már,nem is áll el!

- Aha persze,a fenét nem :-D

És utálom,én is szeretném mindennap másképp hordani a hajamat.....

A műtéten persze én is elgondolkodtam,de egyrészt 120 ezer,

másrészt pedig lehet,hogy egy genetikai "betegség" miatt,a varrat helyén felpuposodna a bőröm...Úgynevezett keloidos anyag miatt.

Szóval így marad,azért nagyon lazán beszoktam kötni a hajam,úgy,hogy finoman ráteszem a füleimre :-)

2010. jún. 22. 10:38
 27/27 anonim ***** válasza:
persze hogy eztmondják, de őksem vakok azért! anyám nagyon tiltott orrműtéttől,aztmondta kirak a lakásból ha megcsináltatom(félt hogy elrontják).. megcsináltattam,és belátta hogy tényleg nagyon szép lett és sokat változtatott rajtam és nem volt mellényúlás,és nem rakott ki:D. úgyhogy én drukkolok, hidd el, megéri,nagyon!!=)
2010. júl. 1. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!