Mennyire ciki ez a hajviselet?
Ha elállnak a füleim és lófarokba vagy balerina konytyaba kötöm a hajam. (sajnos muszály) :(
Nagyon nagyon zavar!!!
szerintem erőltesd a műtét témáját otthon! Mondd el mennyire gátlásossá tesz (vagy rosszul érzed magad miatta) és könnyebbé tenné az életedet.. ráadásul államiban olcsóbban megcsinálják. én egy orrműtét után vagyok,és az biztos, hogy ami nagyon zavar,nem KELL megszokni,eltakarni,ha van rá megoldás.
ezt azért írom,mert azt mondtad nagyon-nagyon zavar. ha csak a cikiség a kérdés, nem ciki akkor, ha az ember elfogadja magát.
Már korábban írtam neked ide...
Szóval nekem is mindig,de mindig ezt mondja anyukám:Jajj ugyan már,nem is áll el!
- Aha persze,a fenét nem :-D
És utálom,én is szeretném mindennap másképp hordani a hajamat.....
A műtéten persze én is elgondolkodtam,de egyrészt 120 ezer,
másrészt pedig lehet,hogy egy genetikai "betegség" miatt,a varrat helyén felpuposodna a bőröm...Úgynevezett keloidos anyag miatt.
Szóval így marad,azért nagyon lazán beszoktam kötni a hajam,úgy,hogy finoman ráteszem a füleimre :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!