Pasik, Ti hogyan lövitek be a hajatokat?
Sziasztok!
Nos...konkrét elképzelésem nincs még, csak annyit tudok ,hogy van egy oldalt enyhén felnyírt, fent 10-15 centi hosszú alapanyag, és csak azt láto mh,ogy körülöttem mindenkinek faszán be van állítva a haja, jól néz ki, nekem meg minden próbálkozásom katasztrófa!
Ki mit, hogyan csinál,hogy jól nézzen ki?
hi. az elejen nekem is gaz volt, de egy ido utan beallt. nekem korben enyhen felnyirt kozepen hosszabb es vagy felfele allitom habbal es lefujom lakkal es a csucsanal kicsit egyik iranyba elhajlitom
ha csak par percem van akkor egyik oldalra lenyaloma felnyirastol kezdodoen
meg olyan is szoktam h kb kozepen elvalasztom es csak igy felturom es akkor ilyen jo lesz.
de elso par het eleg rossz nyaron kezdtem en is meg tavaly h sulira jol bealljon. most mar eleg annyi hogy kezzel beleturok es beall magatol nem is kell fesulnom, de ahhoz azért kell 10-15 cm haj, ennel kisebb nem nez ki jol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!