Szerintetek jól állna?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Sötét szőke hajam van, ami nekem nagyon nem tetszik. Igazából nem csak magamon, de máson sem. Egyszerűen, olyan... Semmilyen. Szerintetek nagy kár lenne befesteni a hajam pasztel rózsaszín színűre? A kékes szememhez talán még illene is. Anyum nem igazán támogatja a dolgot, de nem akadályozza meg. Szerintetek egy olyan lányon aki előtte szőkés hajú volt, azon jól nézhet ki a pasztel rózsaszín? Szerintetek érdemes kipróbálnom?2018. aug. 26. 21:53
1/4 anonim válasza:
Próba szerencse, szerintem vagány és tetszene, fesd be. ;-)
2/4 anonim válasza:
Nagyban függ a fejformádtól és a hajad sűrűségétől az, hogy jól állna-e. Szerintem először csak hajszínezővel próbáld ki és az alapján mérlegelj, hogy neked tetszik-e.
4/4 A kérdező kommentje:
Jajj:D Az utolsón nagyot nevettem, nagyon köszi! xdd Elég rossz kedvem volt, ez a válasz meg mintha anyum írta volna😂 Ha nem tudnám, hogy dolgozik, talán meg is kérdőjelezném nála xddd
2018. aug. 27. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!