Ki szeretném próbálni a gyantázást "ott" . Nem fontos elmenni kozmetikushoz, hanem magamnak is meg tudom csinálha ha veszek hideggyantát? Mondjuk veet gyantacsíkokat?
Figyelt kérdés
és ha igen akkor hogy csináljaaaaaaam??????
köszi a válaszokat előre is:) 15/L
2008. nov. 3. 15:03
1/7 A kérdező kommentje:
javítás: csinálni* XD
2008. nov. 3. 15:04
2/7 anonim válasza:
hideggyantával kizárt, hogy meg tudod magadnak csinálni. a hideggyantához elég nagy gyakorlottság kell (szerintem úgy sz*r, ahogy van). a meleggel meg tudod magadnak, de az sem lesz eleinte egyszerű. inkább menj el először kozmetikushoz, és lesd el tőle.
3/7 anonim válasza:
Ha teljes gyantát akarsz akkor menj el kozmetikushoz! A bikinivonalat megcsinálhatod hideggyantával, de ne ijedj meg ha az első pár alkalomkor vérzik és belilul és fáj :P pár gyantázás alatt megszokja a bőröd. De utánna ápold le valami gyantázás utáni kencével!
4/7 A kérdező kommentje:
ahha okés:D thx
2008. nov. 3. 15:47
5/7 anonim válasza:
nekem a kozmetikusom a labam hideggyantaval csinalja, de "ott" már meleg gyantaval, hogy ne fajjon.
szerintem menj el kozmetikushoz, sokkal kenyelmesebb, fajdalommentesebb és nem draga.
és nem, nem ciki egyaltalan, tenyleg batran elmehetsz.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Én egyszer próbáltam magam "ott" szőrteleníteni....azthittem besz@rok a fájdalomtól, amikor elkezdtem tépni...
Szerintem inkább jobban jársz a kozmetikussal, de te tudod...
7/7 anonim válasza:
én egyszer epilátorral szedtem le ott a szört.Marhára fájt,de 3 hétig nem nött vissza:PAzóta nem mertem mégegyszer megcsinálni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!