Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki szeretném próbálni a...

Ki szeretném próbálni a gyantázást "ott" . Nem fontos elmenni kozmetikushoz, hanem magamnak is meg tudom csinálha ha veszek hideggyantát? Mondjuk veet gyantacsíkokat?

Figyelt kérdés

és ha igen akkor hogy csináljaaaaaaam??????

köszi a válaszokat előre is:) 15/L

2008. nov. 3. 15:03
 1/7 A kérdező kommentje:
javítás: csinálni* XD
2008. nov. 3. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
hideggyantával kizárt, hogy meg tudod magadnak csinálni. a hideggyantához elég nagy gyakorlottság kell (szerintem úgy sz*r, ahogy van). a meleggel meg tudod magadnak, de az sem lesz eleinte egyszerű. inkább menj el először kozmetikushoz, és lesd el tőle.
2008. nov. 3. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
Ha teljes gyantát akarsz akkor menj el kozmetikushoz! A bikinivonalat megcsinálhatod hideggyantával, de ne ijedj meg ha az első pár alkalomkor vérzik és belilul és fáj :P pár gyantázás alatt megszokja a bőröd. De utánna ápold le valami gyantázás utáni kencével!
2008. nov. 3. 15:40
 4/7 A kérdező kommentje:
ahha okés:D thx
2008. nov. 3. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem a kozmetikusom a labam hideggyantaval csinalja, de "ott" már meleg gyantaval, hogy ne fajjon.

szerintem menj el kozmetikushoz, sokkal kenyelmesebb, fajdalommentesebb és nem draga.

és nem, nem ciki egyaltalan, tenyleg batran elmehetsz.

2008. nov. 3. 16:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én egyszer próbáltam magam "ott" szőrteleníteni....azthittem besz@rok a fájdalomtól, amikor elkezdtem tépni...

Szerintem inkább jobban jársz a kozmetikussal, de te tudod...

2008. nov. 3. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
én egyszer epilátorral szedtem le ott a szört.Marhára fájt,de 3 hétig nem nött vissza:PAzóta nem mertem mégegyszer megcsinálni:(
2008. nov. 3. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!