Erősödik a bajusz ha legyantázzák?
Figyelt kérdés
(lány vagyok)2008. nov. 3. 14:51
2/8 anonim válasza:
Nem, mivel kitépi gyökerestül a pihéket. De azért néhány hetente így is ismételni kell.
3/8 anonim válasza:
A közhiedelemmel ellentétben nem erősödik.
4/8 anonim válasza:
Szerintem se erősödik, de gyorsabban nő havonta le kell gyantázni.
Én gyantázom már 3-4 éve
5/8 anonim válasza:
Ha legyantaztatod egyszer, utana mar mindig kell majd, ne felejtsd el!
Szokiteni nem lehet?
6/8 anonim válasza:
Hát a gyantától nem erősödik a szőrzet! annál inkább a borotvától!!:S de ha 1x elkezded gyantáztatni a bajuszod utánna rendszeresen kell csinálnod!! de szőkiteni is lehet mert van olyan vegyszer ami segitségével a bajusz kiszőkül! de a bőrödhöz nem érhet hozzá!
7/8 anonim válasza:
De mért kell a gyantázás után minden alkalommal gyantázni? Csak kíváncsi vagyok:) Mert ha egyszer vagy kétszer legyantázom, akkor utána nem lehet szőkíteni? Vagy a gyantázástól egy ideig megerősödik a szőrzet és ezért csúnyább lesz a bajusz?:S
8/8 anonim válasza:
Az előző vagyok:) Azt írtam, hogy "Vagy a gyantázástól egy ideig megerősödik a szőrzet és ezért csúnyább lesz a bajusz?"
Ezt úgy értettem, hogy én azt hallottam, hogy ha egyszer kétszer legyantázzák, akkor erősödik, de ha rendszeresen csinálják, akkor fog csak ritkulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!