Epilátor mennyire fájdalmas?
Figyelt kérdés
Gondolkodok, hogy vegyek magamnak egy epilátort (borotva helyett)... a kérdésem az, hogy mennyire fájdalmas? Esetleg elektromos borotva jobb? Főleg intim részre és hónaljra2018. aug. 24. 10:12
1/5 anonim válasza:
Nekem erős,sűrű a szőröm, emiett baromira fáj. Én elektromos borotvát használok. Szerintem próbáld ki egy barátnődnél és ha kibírod vegyél egyet. Én csak kéz, lábfejen és ujjakon használom 😞
2/5 anonim válasza:
Nekem karon, lábon nem fáj, egy idő után hozzászokik az ember, illetve gyengülnek a szőrtüszők. Viszont intim részen sosem tudtam megszokni, nagyon erős ott a szőrzetem, szóval visszatértem a jó öreg borotvához. Ott a bőr is jóval vékonyabb, illetve hónaljban is, ezért nagyon fájdalmas, nekem vérezni is szokott.
4/5 anonim válasza:
Eddig még ki se mertem próbálni, mivel a gyanta is fájt, na de amikor csipesszel kellett kihúzkodnom a kósza szőrszálakat...majdnem kiugrottam az ablakon.
Intim részen és hónaljon el se tudom képzelni, plusz az epilálás után gyakran benő a szőr, ami ezeken a helyeken sokkal rosszabb. A bőr is vékony, érzékenyebb, úgyhogy én mindenképp a borotvára szavaznék, esetleg gyanta (először inkább kozmetikussal, mert pl a bikinivonal vékony bőrét könnyű megsérteni vele).
Lábon elmegy az epilátor, bár én soha nem lennék rá hajlandó.
5/5 anonim válasza:
Én ajándékba kaptam pár napja egy epilátort. Ehez van borotva fej is, így igazából ilyen univerzális. Elektromos borotva és epilátor egyben. Maga az epilálás nekem inkább kellemetlen mint fájdalmas. A borotva fej tökéletesen használható hónaljon és intim részeken is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!