Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Crystal Nails Elite Körmösakad...

Crystal Nails Elite Körmösakadémia vélemény?

Figyelt kérdés
Van olyan, aki itt végzett? Vélemények? Tanácsok?

2018. aug. 23. 10:10
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Nagy szar
2018. aug. 23. 11:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért?
2018. aug. 23. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert
2018. aug. 23. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Náluk végeztem 7 éve, az egyetlen negatív dolog a nagy csoportlétszám volt.

A brillbird ilyen szempontból jobb, ott kevesen vannak egy csoportban, jpbban tud figyelni az oktató.

2018. aug. 23. 20:54
 5/6 anonim válasza:
2018. szept. 24. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Na hátha(ha neked már nem is) de másnak praktikus lehet én 2 éve végeztem 0 tudással. nem körmöztem előtte(azóta saját vállalkozás, nincs időpontom új vendégnek!) Nos, crystal nails. Amit tudj: drága. Felszereléssel, tanfolyam plusz vizsgadíj kb 210 000. Általános tapasztalat hogy a tanulócsomag nem tart ki vizsgáig(a kezdők mindig rengeteg anyagot visznek fel, 3x több anyagot használ el kb mindenki mint ami kéne). A mi oktatónk erre felhívta a figyelmet és ő állította össze a csomagot (2ezer forint eltérés volt a 'hivatalos' csomag lista árától) üvegszál és egyebek amiket nem is tanultunk és sose használtunk nem volt benne, de mindnekből a nagyobb kiszerelést kaptuk plusz több reszelőt. UV lámpát, reszelőgépet a suli biztosít. De ezen felül is lesznek költségeid. Gyakorlaton kötelező a fehér! Nem kell semmi spéci vagy külön munkaruha boltba menni ezért de fehérben kell lenni: fehér póló/pulcsi, fehér nadrág, fehér zárt cipő vagy papucs. Ha ezek nincsenek akkor erre is kell pénzt kiadnod. Nekem volt egy fehér papucsom abba voltam, a h&m basic pólók 1200 körül vannak nadrágot egy kínaiban vettem így kijött kb 3000 forintból a gyakszis ruhám. Orvosi alkalmassági nincs benne az árban azt ott végzik el náluk 3000ft volt(nyilván ez helyszínről orvostól függ, hallottam ahol 1800 volt az alkalmassági de olyat is ahol 4200). Amit szintén neked kell venned, de ezek már párszázas tételek pl alufólia, vatta, papírtörlő. Az elmélet: munka és tűzvédelem, vállalkozásismeret, orvosi ismeretek (anatómiai, bőrgyógyászat stb) anyagismeret és műköröm elmélet. Minden elméleti órát megtartanak! De ezek hossza változó. A munkavédelem max 2 óra volt, a vállalkozásismeret olyan 5 óra,az orvosi ismeretek rész volt a leghosszabb olyan 6 óra, műköröm elmélet max 3 anyagismeret kb 2x4óra. De ez tanártól függ. A fő oktatónk aki a körmös és gyakorlati részét oktatta nagyon jófej,mint ember de szakmailag nagyon őszinte és szigorú. Volt hogy egy lány szenvedett a tippel, leszedette vele úgy ahogy volt, aztán mi már rég hazamentünk amikor a tanár még ott ült mellette. A munkavédelem halál unalmas, főleg ha nem először hallod(márpedig ha volt már munkahelyed akkor elvileg ezek már 100x elhangzottak). Az orvosi ismeretes nő hiteltelen jó előadó volt, világos érhető órát tartott. Egyedül az anyagismeretes hölgy volt, akit nem tudom honnan szedtek de botrányosan rossz volt. Érhetetlen kicsapongó,makogós mekegős ráadásul mindenről beszélt csak az anyagról nem. De cserébe megtudhattunk a családfáját és hogy hogyan készül a jó húsleves. No comment.. Legtöbb helyen a munkavédelmet elintézik egy aláírással és mehetsz is.

Kicsit visszakanyarodok az alkalmasságihoz. Még előtte kitöltetnek veled egy papírt, súly, magasság, allergia, dohányzás, gyógyszert szedsz-e stb. Nálunk csak azt hívták vissza egy kb 10perces vizsgálatra aki pl ekcémás volt vagy asztmás. Van dolgozat. Az elméletből rögtön 1 ahogy befejezitek illetve még egy a modulzáró előtt. A gyakorlati munkád folyamatosan értékelik,nem csak megmutatják aztán csinálj valamit. Tőlünk folyamatosan kértek az otthoni munkákat is. Akár egy géllakkot bármit csináltál mindig kértek, hogy küldd el általában e-mailben. Gyakorlati órára modell. Ha valakinek nem volt modellje és más modelljével sem tudott dolgozni, akkor elküldték. Ilyen gyakorlóujjakat meg kezeket nem engednek. Még az is jobb ha a padtársad modelljének tudsz 1 körmöt is készíteni, legalább nem úszik el a gyakorlatod. A pénzzel szigorúak(nyilván ez az iskola célja,legalábbis nekik) de pl mi 2 hetet vártunk a könyvre azt már nem vették olyan szigorúan.. Volt aki kihullott, az első részlet után nem tudta finanszírozni(általában mindenki részletfizetéssel rendezi + kpben nálam volt is kavarodás amikor mondtam hogy utalni szeretnék). A társaság vegyes, én pont olyan csoportban voltam ahol majdnem minden lány egy tündér volt. Rengetegen vannak akik másodállásban szeretnék csinálni egyébként meg pl közigazgatásban dolgoznak vagy versenyszférában és nem 10es IQval reszelgetnek körmöket mert másra nem jók. Minden csoportban van 1-2 lány aki buta mint a tök,nálunk is volt de ettől eltekintve jóindulatú és szorgalmas leányzó volt csekély agyi kapacitással. Korosztály szinte bármi lehet. 18-60 évig is simán voltak.

A vizsga kiábrándító de komolyan. Mindenkit átengednek,ha az a köröm fennmaradt a modell kezén.Itt jött ki az, hogy ki vette komolyan és tényleg a saját pénzét áldozta rá, gyakorolt otthon illetve az aki kért apucitól 250-et aztán sz*rt bele magasról. Nálunk 2 ilyen volt az egyik lány olyan lapát körmöt csináltam amit azóta se láttam még ilyen meme oldalakon se, a másik pedig bőven ráfolyatta a zselét a modell ujjára majdnem fél centivel a cuticula alatt kezdett építeni arról nem is beszélve, hogy minden szösz bele volt ragadva a zselébe. Először tényleg kierőszakolják belőled hogy normálisat csinálj, aztán ha erre 0 hajlandóságot sem mutatsz akkor ők sem fognak. Sok lánynak pl nem volt UV lámpája, ők oktatási időn kívül is bemehettek előre megbeszélés után ingyen gyakorolni. Amit tudj, a mi csoportunkból 4 emberről tudok aki körmözik.Nem sok. Ha nem vagy kitartó és nem dolgozod ki a beledet is hogy fejlődj akkor az a vendégkör amit kiépítessz(ha sikerül) úgy otthagy 1 fellevegősödött köröm miatt vagy mert Icuka az ebayes szettjével megcsinálja 300-al olcsóbban mint a huzat.Nekem van olyan vendégem aki mivel műtöttek 6 hetes lenövéssel is megvárt, nem ment máshoz, pedig totál megértettem volna ha igen.. Senki ne gondolja, hogy ez egy instant kincsesbánya. Először inkább viszi a pénzt, mint hozná. Alapanyagok, KATA, könyvelő, bérleti díj stb stb.

Én alapvetően ajánlom őket bár nincs összehasonlítási alapom, hiszen nem OKJ-ztem még másik 3 helyen. Egy díszítő képzésen voltam, illetve egy egyéni akrilon azóta. Van akinek több kell, van akinek kevesebb. Amit még kiemelnék azóta is ha bármi van, tudok az oktatómhoz fordulni! És nem úgy hogy crystal, crystal, crystal ezt meg azt vedd meg. Csiszolónál is amikor vettem az elsőt kikértem a tanácsát és nem crystalos gépem van. Elmondta milyen teljesítményűt keressek, mik azok a fejek hozzá amik mindenképpen kellenek, mik a feleslegesek..

2019. jan. 11. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!