Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok mi a véleményetek...

Lányok mi a véleményetek arról, ha egy srác a teljes testét borotválja/ egyéb módon szőrteleníti?

Figyelt kérdés
A haj és a szemöldök kivétel. Elsősorban a fiatalabb korosztály véleménye érdekelne, írjatok életkort is.

2018. aug. 22. 12:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez nem szempont, az ő döntése. Én csak a nagy szőrt nem kedvelem. l.
2018. aug. 22. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Nem érdekel,azt csinál,amit szeretne. De biztosan furcsán néznék,kellene néhány perc néma csönd,amíg feldolgozom ,hogy lehetséges,hogy ő szőrtelenebb mint én.

Összefoglalva: nem érdekel,de ha én választok,akkor egyértelműen maradjon inkább szőrös.

2018. aug. 22. 13:33
 3/10 anonim válasza:
94%

Én is inkább szőrös test kedvelő vagyok, de az ő döntése. Ha ő úgy érzi jól magát hajrá. De nekem is kellene idő feldolgozni!

24

2018. aug. 22. 13:36
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem szeretem.
2018. aug. 22. 15:21
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
Fú, mikhez kell az embereknek néma csend a feldolgozáshoz. Sajnos tele lesz az élet ennél összehasonlíthatatlanul keményebb dolgokkal, nem szabadna a szőr hiányának ekkora sokkot okoznia.
2018. aug. 22. 18:03
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

Nekem nem tetszik, a férfiasabb vonalat kedvelem, pl amikor lehet játszani a mellkasszőrrel filmnézés közben azt imádom :D ha valakinek nagyon dús és erős szőrzete van mindenhol akkor érthető, de akkor sem tetszik

19/lány

2018. aug. 22. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem teljesen lényegtelen dolog a szőr. Ha leszedi úgyis jó, ha nem, az sem baj. Lányként sajnos én is elég szőrös vagyok, viszont teljesen csupaszra szőrtelenítve sokkal jobban érzem magam, így megértem ha egy srác számára is jobb érzés. Az, hogy a szőrtől lesz valaki férfias, mára idejét múlt felfogás.
2018. aug. 23. 07:50
 8/10 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem a teljes test szőrtelenítése férfiaknak már túlzás. Persze az is, ha egyáltalán nem ismerik a borotvát.

Szóval én a köztes megoldás híve vagyok. Egy férfi nyugodtan szőrtelenítsen a mellkasán, hónalján, intim helyeken. Viszont a karja és a lába maradjon szőrös, meg ha valakinek jól áll a bajusz, rövid körszakáll, akkor az is. Szerintem így kellően férfias, mégsem igénytelen.

2018. aug. 23. 09:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja és 25/L
2018. aug. 23. 09:48
 10/10 anonim ***** válasza:
47%
Szexi
2018. aug. 23. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!