Lányok mi a véleményetek arról, ha egy srác a teljes testét borotválja/ egyéb módon szőrteleníti?
Nem érdekel,azt csinál,amit szeretne. De biztosan furcsán néznék,kellene néhány perc néma csönd,amíg feldolgozom ,hogy lehetséges,hogy ő szőrtelenebb mint én.
Összefoglalva: nem érdekel,de ha én választok,akkor egyértelműen maradjon inkább szőrös.
Én is inkább szőrös test kedvelő vagyok, de az ő döntése. Ha ő úgy érzi jól magát hajrá. De nekem is kellene idő feldolgozni!
24
Nekem nem tetszik, a férfiasabb vonalat kedvelem, pl amikor lehet játszani a mellkasszőrrel filmnézés közben azt imádom :D ha valakinek nagyon dús és erős szőrzete van mindenhol akkor érthető, de akkor sem tetszik
19/lány
Szerintem a teljes test szőrtelenítése férfiaknak már túlzás. Persze az is, ha egyáltalán nem ismerik a borotvát.
Szóval én a köztes megoldás híve vagyok. Egy férfi nyugodtan szőrtelenítsen a mellkasán, hónalján, intim helyeken. Viszont a karja és a lába maradjon szőrös, meg ha valakinek jól áll a bajusz, rövid körszakáll, akkor az is. Szerintem így kellően férfias, mégsem igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!