Melyik kezemen legyen a hajgumi és nem baj e ha hordok?
Úgy döntöttem hogy szeretném hordani a barátnőm egyik hajgumiját. Mindegy hogy melyik kezemen van? Elvileg az ellentétesen kellene tehát ha bal kezes vagyok akkor a jobbon, ez mennyire igaz?
Illetve nem szólnak meg és nem néznek le miatta hogy hordom? Ő a bal kezén hordja és ezért én is ott szeretném és pár napja ott is hordom.
Micsoda hülyeség :D
Inkább vegyél egy aranyos párkarkötőt annak a barátnőd is örülni fog.
A lányok általában azért hordják a kezükön a hajgumit, hogy ne vesszen el, mindig legyen náluk, hogy egy adott helyzetben össze tudják kötni a hajukat, nem pedig dísznek..
Na most ha te egy rövid hajú fiú vagy, akkor ez kifejezetten nevetséges lenne :D
Tényleg vegyél akkor inkább egy párkarkötőt mint az előttem már ajánlották.
Kedves kérdező ne haragudj a késért.
A hajgumi a csuklón valóban azt jelenti hogy hűséges vagy lányhoz.
Ez kb egy jel ha szórakozóhelyen lennél hogy "csajok hagyjatok békén foglalt vagyok"
így elkerülöd a kellemetlen beszélgetéseket.
Azt hogy melyik kézen hordod teljesen mindegy.
Van aki jobbon hordja mert jobbkezes akárcsak én, így mindig szem előtt van elvégre azzal nyitok ajtót, emelem a poharam etc...
Van aki balt mert balkezes, vagy mert spirituális értelme van hogy baloldalt van a szív.
Az hogy melyik csuklódon van teljes mértékben rajtad áll.
<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!