Hogyan kellene összefognom a hajam?
És itt nem valami különleges copfozási technikára gondolok, simán a hajgumival való copf készítésére. Ugyanis sajnos elég nagy nyűg tud lenni egy szimpla copf elkészítése is. Próbáltam úgy, hogy lejjebb fogom, úgy, hogy lehajtom a fejem, és úgy fogom össze feljebb, valahogy sehogy nem tudom úgy összefogni, hogy a hajam jól álljon. Valahol mindig "kiáll" és nem illeszkedik tökéletesen a hajgumiba.Ez akkor is így van, ha frissen mostam meg a hajam. Felgumizás előtt többszázszor körbefésülhetem, ugyanúgy rosszul áll, ha már összefogtam. Fodrászomat is kérdeztem a dologról, mert azt látom, hogy más csak fogja a hajgumit, összefogja nagyjából a haját, és problémamenteset felcopfozza, míg nekem ez hosszú percek szenvedése, hogy legalább álljon valahogy, és még akkor sem tökéletes. Az ő válasza erre az volt, hogy rengeteg hajam van, ráadásul elég vastagszálú. És mivel van súlya, így jóval nehezebb összefogni.
Ti mit tudnátok tanácsolni, hogyan kellene mégis összefognom a hajam?
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Nekem is ilyen hajam van, iszonyat szenvedés normálisan kinéző copfot csinálni, sokszor nem is sikerült, frissen mosott hajjal pláne nem. Amikor nagy ritkán copfban volt a hajam, úgy sikerült, hogy legalább 3 nagyon erős gumit beleraktam, ez tartotta valamennyire, bár így sem volt tökéletes, és a szoros copf nagyon húzta a hajam, a nap végére mindig fejfájásom lett tőle.
Én sem értettem, hogy csinálja más, hogy 2 másodperc alatt összegumizza a haját és normálisan áll, azt hittem én vagyok nagyon béna, ezért egyszer megkértem a fodrászt, hogy csinálja meg nekem, na neki sem sikerült, és ő is ugyanezt mondta, az én hajam erre nem alkalmas. Azóta inkább levágattam fokozatos vállig érőre, és nem bajlódok hajgumival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!