Férfiként mivel lenne célszerű beállítani a hajam?
Már idegesít, hogy soha nem olyan mint akarom. Ezért elhatároztam, hogy veszek valamit amivel be tudom állítani.
Én egy gyengébb hajlakkra gondoltam, mivel alapvetően magától is megáll részben, de kéne neki egy kis plusz tartás.
Az sem ártan ha nem nagyon roncsolná a hajat.
Illetve nem tudom, hogy mennyit számít a hatípus, nekem erős, sűrű, egyenes a hajam.
Esetleg még azt lenne jó tudni, hogy a ha használok pl. lakkot akkor aznap le is kell mosni a hajamról, vagy nem árt ha rajta marad?
Mert úgy tudom a gyakori hajmosás sem tesz jót.
Előre is köszönöm a segítséget.
Mivel férfi vagy! így csak is a mérőszalag és vízmérték jöhet szóba! de hogy patent legyen használhatsz szögmérőt körzővel kombinálva!
Ha faszán beállítottad multiméterrel le is ellenőrizheted! :D
#1 Érdemi válaszokat vártam, de mindegy...
Egész jópofa volt. :)
Úgy gondoltam számíthat a nemem is, nagyon nem vagyok képben az ilyen dolgokkal, 20+ évem alatt még nem használtam ilyeneket.
Próbálj ki többféle terméket, és akkor majd el tudod dönteni, hogy melyik a megfelelő hajad beállítására. Nekem speciel a fodrászomtól rendelt zselé jött be. Olyan, mint a pillanatragasztó. :D
Egyébként nem baj, ha nem mosod le aznap. Nem lesz baja, amúgyis idővel elpuhul rajta a termék. Persze, ha nap végére nagyon összecsomósodik/összeragad a hajad, akkor inkább mosd meg este vagy reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!