Mennyit költesz havonta tisztálkodó szerekre?

3an használjuk úgy írom.
Inecto termékcsaládot használjuk, 700ft/500ml a sampon és a kondicionáló, 1,5hónapra, 700ft/250ml a tusfürdő ebből kettő kell egy hónapra(sajnos folyik). Testápoló 800ft/500ml változóan elég időben.
Amit külön magamnak veszek az egy mindig szappant 600ft/2,5-3 hét ha nem hagyják vízben. Arckrém Evelin 30+ cvitaminos 1200ft/3 hónapra, 250ft ért veszem a kéz láb és arcpakolásokat, amikor úgy érzem szeretnék kényeztetni magam pluszban, de a dekor kozmetikumok is ott szerzem be. Bpn van egy kínai ahol ezeket tudom beszerezni.
Fogkrémet meg amikor fogy beszerezzük(Lidl saját márkás), ahogy a fogkefét is.

Glamour napon szoktam nagybevásárolni.
Engem nem zavar az apránként vásárolgatás sem, rendszeresen járok a belvárosban csakúgy ilyenkor beugrok a drogériába is. Igaz én ott is szeretek nézelődni általában csak kikötök ott nem pedig célirányosan indulok :D
Havonta párszáz forintot költök, nem egyszerre fogynak a dolgok, van ami gyakrabban van ami kevésbé. Egy tubus fogkrémmel 2-3 hónapig elvagyok, tusfürdőt minden hónapban vennem kell.
középkategóriás termékeket használok, árak kb
fogkrém: 600ft
fogkefe: sajátmárkás 300ft
tusfürdő: dm-es 300ft
sampon- balzsam 1500-2000ft épp milyen márkát veszek
fogselyem: 500ft
szájvíz: 1000ft
körömlakklemosó: 400ft
micellásvíz:600ft
nedves wcpapír: 500ft
Ha megkívánja szemem szám habfürdő és valamilyen spéci hajpakolás is kerül a kosárba.

Mit számít, hogy egyszerre költesz el 9ezret, vagy részletekeben? A végén úgyis ugyananyira jön ki, de cserébe nem négyszer kell menned egy hónapban, hanem csak egyszer, ezzel megspórolsz egy csomó időt, amit hasznosabb dolgokkal tudsz eltölteni. Egyébként szerintem érdemesebb előre betárazni mindenből többet, és akkor meg lehet azt csinálni, hogy akkor veszel újra, amikor olcsóbb. Így kifogyni se fogsz semmiből, mert jól látszik, ha valamiből már nincs tartalék, csak épp az amit használsz.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem tudom pontosan mennyit költök, de havi szinten biztos nem kerül nekem 9ezerbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!