Lányok nektek bejönnek a hosszabb hajú srácok?
Figyelt kérdés
Nem kifejezetten a Jézus vagy rocker frizurára gondolok, hanem pl. amikor oldalt és hátul pár cm hosszú vagy rövidebb, de a fejtetőn épp olyan hosszú hogy kb. az orrhegyig elér.2018. aug. 14. 16:09
2/7 anonim válasza:
Nekem inkább a Jézus/viking sztájl jön be. De sok múlik azon, hogy hogy áll az illetőnek. Ha nem passzol a fejalakjához, arcához, akkor egy Thor haj is nézhet ki hülyén, és a felnyírt is elcsúfíthat valakit (ezzel gyakrabban találkozni).
3/7 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem hogy kicsit lányosabb/J.B. féle archoz gondoltam, nem golyó vagy kocka fejformához.
2018. aug. 14. 16:43
4/7 anonim válasza:
Pont tegnap néztem Matt Harnacke lovas videóit, neki pl. jól áll szerintem a felül hosszabb haj. Szóval nehéz kijelenteni, hogy "nekem csak a hosszú hajúak jönnek be", mert ez főként nem a hajon múlik, de kiemelheti, vagy elronthatja az adott személy adottságait. Szerintem kísérletezz nyugodtan, találd meg ami legjobban illik hozzád, sokat nem veszthetsz hiszen a haj visszanő.
5/7 anonim válasza:
Attól függ kinek. Ha valakinek jól áll, bejön.
7/7 anonim válasza:
Nekem egy haverom mondta hogy fiúknál hosszú haj=rövid szerszám😂de amúgy viccet félretéve ha nem nagyon hosszú bejön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!