A kozmetikus teljes intim gyantát is csinál?
Az a problémám, hogy nagyon szőrös vagyok odalent.
Nem csak bikinivonalat kellene leszedni, hanem az egészet. És a fenekemnél is szőrös vagyok sajnos!
Hová fordulhatok? Kozmetikus megcsinálja ezt, szóval ne érezzem magam hülyén ha esetleg nem-et mond?
Mennyibe kerül egy ilyen kb? ja és ha én szeretnék valami mintát akkor azt is megcsinálja?
kozmetikustól fugg, az enyem megcsinalja.
kb 3000 korul szokott lenni, szoval nem draga, mondjuk szerencses vagyok, mert nagyon jo fej kozmetikusom van
a minta érdekesebb kérdés, mert nem mindegyik tudja megcsinalni, a "csikot" konnyű ugye.
nalunk ugy zajlik, hogy nem veszem le a bugyim, hanem felrehuzom, hol az egyik, hol a másik oldalról, és akkor néha belesek, hogy jo e :D (en mindig kb egy-két centis csikot hagyok kozepen)
remelem segitettem.
Szia! Egyéne válogatja. Én voltam már olyan kozminál, aki közölte, hogy ő nem, de ez volt az egyetlen eset. Ha ilyenbe belefutsz, akkor se érezd magad hülyén, az ő baja, akkor nem ott költöd el a pénzed.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!