Honnan lehet tudni vagy látni hogy egy hajvasaló kerámia anelkul hogy utana neznel a neten?
Azt írják, hogy az
De én inkább ezt ajánlanám (tapasztalat ilyenem van) tényleg nagyon jó és olcsóbb is mint amit kinéztél
Persze ezt csak egy lehetőségként küldöm most el, de 1 éve megvan és még mindig nagyon jól bírja
Suli időben heti 2× 10 perc volt hullámos-göndör hajra 200 fokon mikor megmostam előző nap utána már csak átkellett menni rajta olyan szépen megmaradt plusz nem roncsolta/ja a hajam semmilyen mértékben
Csak jó véleménnyel vagyok róla😊
Előző vagyok még mindig és van egy olyan leírt hátránya, hogy 'össze vissza világít'
Miközben melegszik piros (tehát még nem jó) majd átvált fél perc múlva zöldre ha elérte a kívánt hőfokot és nyílván egy idő után megint átvált pirosra mivel közben hűlt nehogy túlmelegedjen
De ha közben vasalod a hajad fel sem tűnik, hogy világít én személy szerint nem is zsoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!