Milyen bőrradírt használjak?
Bármilyen meglepően hangzik, szerintem a világ legjobb bőrradírjához nem kell más, csak pár kanál őrölt kávé, cukor, és egy kis olívaolaj.
Eltávolítja az összes szennyeződést, a kávé összehúzza a pórusokat és feszesíti a bőrt, az olívaolaj nagyon puhává teszi, mintha a kozmetikustól jöttem volna ki.
Nem fogom fel, miért kellett lepontozni.
Rengetegszer a természetes dolgok sokkal többet érnek, mint az agyonhypeolt kamuvackok! Nem mondom azt, hogy nekem sincs egy jól bevált nappali krémem, amit havonta újraveszek, de amíg radírozás szempontjából sokkal hatékonyabbnak érzem azt a pakolást, amiben tudom egytől-egyig, hogy mi található, addig nem kell bedőlni a különféle reklámkampányoknak. Anno én is vásárolgattam az egyre drágább bőrradírokat, de a nyomában sem ért tisztítás, hidratálás szempontjából annak, amit itthon, pár száz forintból is előállíthatok.
Ha valaki kicsit “fancybb” érzést/hatást szeretne, akkor használhat hozzá argán vagy jojobaolajat, illetve sheavajat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!