Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hiro (AK26) haja hogy van...

Hiro (AK26) haja hogy van megoldva? Oldalt felvágni gépelve simán? És kb meddig?

Figyelt kérdés
2018. aug. 7. 13:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy én szeretem? Tetszik a hajstílus ami van neki ennyi. Nem mondtam róla se jót se rosszat, nem is védtem nem is támadtam. Nem értelek
2018. aug. 7. 18:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Főképp igénytelenül,a sok hajlakktól egybeáll az egész és csak hátra kell simitania.Az oldala meg felvan nyírva.
2018. aug. 7. 18:27
 13/14 anonim válasza:

Vagány vagy már?

Hány könyvet olvastál mióta kiírtad a kérdést? Vagy az nem raj fontosabb a f*s*a haj? Még a f*ves cigi vagy azért az nem?

2018. aug. 26. 00:11
 14/14 anonim válasza:
Milyen gázok vagytok ti istenem. Főleg az előttem lévőnek szól ez. Egy telhesen normális kérdést tettek fel ti pedig “idehánytok” az érdektelen véleményetekkel ami senkit sem érdekel. Ha már ennyi felesleges időtök van ne itt élettelenkedjetek hanem csináljatok valami produktívat...
2019. márc. 13. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!