Mivel tudnám gyors növekedésre bírni a hajam?
A fodrásznőm kicsit elszúrta a hajam. Szeretném tudni, hogy van-e olyan szer, vagy házi praktika, amivel gyorsabban nőne a hajam, és nem úgy néznék ki, mint a bolond.
Előre is köszi!
Mit jelent az, hogy "elszúrta" a hajad? Merthogy ettől függően nem mindegy, mit kensz a hajadra...
Azt szokták mondani, hogy a sörélesztő-tabletta és a különféle szépségvitaminok segítenek, nekem mindegyik tönkretette az emésztésem eddig, pedig jó párat végigpróbáltam. Kipróbáltam a kávés pakolást is nyáron, (itt az oldalon, ha rákeresel, kihoz pár kérdést erről), az sem használt sokat...
Szokták ajánlani a nyírfás és a csalános hajszeszt, nos, nekem az sem segített megnöveszteni a hajam.
Viszont most két hónapja a szokásos samponom mellett használok Avon oxigenizáló fejbőrápolót és mellette "de Miclén" márkájú hajszeszt. Ettől egy hónap alatt három centit nőtt a hajam, úgyhogy én ezt tudom ajánlani jó szívvel.
Nagyon kicsire vágta le, ami szerintem nem előnyős nekem...
Köszi a válaszod!
HairPro lézerfésű - Erősebb, dúsabb, haj 2 hónap alatt...
A HairPro lézerfésű használat közben gyenge lézersugarakat bocsát ki, ezzel stimulálva a fejbőrt, orvosolja a hajhullást. A terméket szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően alakították ki, a lézernek semmilyen káros mellékhatása nincs. A lézer nem bocsát ki magából hőt, tehát használata nem kényelmetlen, ellenben energetizálja a fejbőrt és a hajhagymákat, ezáltal növekedésre serkenti a hajszálakat. A HairPro lézerfésű használata nemcsak a hajhullást szünteti meg, hatására a hajhagymák erősebb, fényesebb hajszálakat termelnek, megszűnteti a túlzott faggyú termelést. Már az első 7 hétben láthatóak változások. A hajszálak fényesebbek, erősebbek lesznek. Néhány hónap rendszeres használat után pedig a haj érzékelhetően dúsabbá válik.
info@parokashop.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!