Hogyan lehet eltüntetni a bőrkinövést?
Figyelt kérdés
A legtöbb a nyakamon van. Olyan mint egy seb amit alig tart már valami de mégsem lehet lekaparni. Egyszer próbáltam akkor csak vérzett. Van valami kenőcs rá amivel el lehet azonnal tüntetni?2018. aug. 4. 22:05
1/3 anonim válasza:
Szia! Bocs, hogy nme tudok válaszolni, de ez engem is nagyon érdekel, rengeteg van rajtam. Pár éve voltam a bőrgyógyászaton, ott leégettek 2-3!! darabot, aztán mondták, hogy ennyi, mehetek. Többet nem szednek le egyszerre, majd fél - 1 év múlva menjek vissza, aztán majd leszednek megint pár darabot. Elmentem maszekhoz, ott 10 ezerért leégetett 5-6 darabot, ennyi fér bele, ezt mondta! Azóta csak jönnek egyfolytában a nyakamra, hónaljamra, a mellem alatt, a hajlatokba. :( Rengeteg van.
2/3 anonim válasza:
Rajtam egyetlen egy db volt és nem foglalkoztam vele. Elkezdtem szolizni és az első alkalom után viszketett ott, és a vakarástól simán lejött fájdalom és vérzés nélkül.
3/3 anonim válasza:
Szerintem egy bőrgyógyászt keress fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!