Mivel tudom eltüntetni a gyulladt pattanást házilag?
A konyha nem gyógyszertár. Joghurttal, citromlével, kamillateával nem tudod meggyógyítani a bőrödet. Ne félj a krémektől (persze most nem a drogáriás szarokra gondolok). Az interneten olvass utána a témának, a neked való hatóanyagok a következők: szalicilsav, benzoil-peroxid, retinol. Egy profi bőrápolási rutin segíteni fog.
A praktikákat hagyjuk meg a boszorkányoknak. :) Te egy 21. századi ember vagy internet hozzáféréssel, lehetőséged van tájékozódni a tudományos igényességű bőrápolásról. Egy Kaukázusban elzártan élő ember rá van szorulva a házi barkács módszerekre, de te nem.
Krémmánián sok cikket találsz a témában, én is onnan meg más blogokról szedtem a tudásomat. Gyors segítségért mondjuk menj be egy dm-be teafaolajért, de önmagában ez nem fogja megoldani a problémádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!