Férfi hosszú hajba milyen kelléket tudok rakni amitől vagány lehet? Gondolok ilyenkor a rasztára, kendőre de több tippem nincs!
Figyelt kérdés
A raszta nálam nem igazán bejövő hajviselet épp ezért szeretnék még több információhoz jutni azért hogy ne átlagos legyen a hajam hanem valami plusszal tudjam bőviteni ami egy kicsitt egyedi is és különleges! Nem átlagos2018. júl. 31. 10:18
11/18 jpeter1 válasza:
Nekem fiú létemre térd alá érő hajam van. Nekem a fejtetőre turbánszerűen feltekert stílus jött be. A súlya miatt hálóval le van fogva. Szerintem ez a legjobb és a legkényelmesebb, akinek elég hosszú haja van. A hajturbán elejére egy medál van beletűzve.
12/18 anonim válasza:
Na jó, erre már én is azt mondom, hogy lol.
Ha meg csak irónia volt.......akkor is lol. :D
13/18 anonim válasza:
Nnyírhatsz bele mindenféle mintát is, netn jókat lehet találni
Afrofonást is ki lehet próbálni, nem feltétlenül férfiatlan (csak elég drága) Egyébként meg youtubera írd be, hogy 'extreme hair', rengeteg mindent fogsz találni!
15/18 anonim válasza:
Fond be, majd tedd kontyba, felcsavarva. Ha elég hosszú lesz az enyém, úgy fogom hordani :D
Egyébként valami jobb féle kalap jól állna! Amolyan régies stílusú nekem bejön.
18/F
16/18 anonim válasza:
Nekem magában, kiengedve tetszik a legjobban, ha jól áll szerintem úgy is vagány, és a férfi hosszú haj semmiképp sem átlagos:)
17/18 jpeter1 válasza:
A kiengedett haj jó ötlet,én is szoktam úgy hordani,de vigyáznom kell, nehogy beleakadjon,vagy belelógjon valamibe. Ezért biztonságosabb a konty vagy a turbán. Ráadásul nagyon kényelmes, nyáron nem melegít.
18/18 anonim válasza:
jpeter1lánykémt ismerem ezt a problémát:D, én szinte mindig kiengedem, de mindig van a karomon egy hajgumi, ha eszek vagy bármit csinálok amiben zavar, lazán alulra hátrafogom, sokkal egyszerűbb nekem mint konytba fogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!